Vi önskar er alla en

God Jul

och ett

Gott Nytt ÅrEdvin, Anders, Ester och Ulrika

Emma, Gunnar, Marianne, Sandra
och Ingrid

Lördagen den 21 kom våra närmaste grannar på Södermalmsgatan in på lite glögg och lussekatter. Det var Marianne och Gunnar från Södermalmsgatan 15 med flickorna Sandra och Emma. Och Ulrika och Anders med barnen Edvin och Ester från Södermalmsgatan 11B.

 

Anders
på besök

Anders på besök

Söndagen den 22 var det tänkt att Linda och Anders skulle komma över för att äta julmiddag och växla julklappar. men Linda drabbades av mahgsjuka och fick stanna hemma, så Anders kom ensam.

 

Proffset Robert
i farten

Måndagen den 23 kom så Robert från Helsingborg. Detta är viktigt för Robert är vår expert på att klä granen, vilket han gjorde med den äran frampå kvällskröken.

 

Julafton

På julaftonens förmiddag åkte Robert och Bosse till Brith och överlämnade en blomma innan det var dags för jullunch, julkaffe, julklappar och en stilla kväll på Södermalm.

Ingrid väntar på klapparna

Stolt mor med son


Ingrid och Bosse
nöjda efter dagen

 

Juldagen

Denna dag bjöds klassisk arnholmsk kinesisk julmiddag hemma hos Brith.
Farmor Brith skålar för julen

Robert med farmor Brith i soffan

 

Annandag Jul

På eftermiddagen samlades familjerna Arnholm och Fröberg för middag på Södermalm.
Lennart och Jenny vid middagsbordet

Mattias "poserar"

Kusinerna Robert och Marie i soffan

Syskonen Ingrid och Lennart är trötta efter maten

 

 

Nyårsafton

Hela dagen var gnistrande kall och klar. Mitt på dagen hämtade vi Anders och Linda vid det kraftigt försenade Norrlandståget.
Vi åt gemensam lunch på Södermalm.

Det var tänkt att Jan och Bettan från Husaby skulle komma till oss för att fira ut det gamla året och skåla in det nya 2003. Men den stränga kylan gjorde att de inte vågade lämna Husabys vattenledningar som var på frysgränsen. Bättre lycka nästa år!

Detta lämnade oss, Ingrid och Bosse, ensamma på Södermalm. Riktigt lika festligt som vanligt blev det ju inte, men tack vare det klara och kalla vädret sköts osedvanligt måna raketer i luften för att fira in 2003. Vi har då aldrig sett så många . . .

Tidig gryning årets sista dag.
Stjärnorna lyser upp himlen.

Efter 12-slaget exploderade hela himlen
och det blev ljust nästan som mitt på dagen.

 

Trettondagsafton, söndagen den 5 januari 2003

Denna dag, Lindas födelsedag, snöade det kaotiskt! Eftersom Linda och Anders hade viss oordning i sin lägenhet ville de inte bjuda oss på födelsedagsmiddag. I stället kom de till oss.

Linda kämpar med paketen.

 

Trettondagen, måndagen den 6 januari

Vi firade Briths födelsedag en dag för tidigt.

Brith på strålande humör

 

God fortsättning

Därmed var helgfirandet över för denna gång. Ingrid och Bosse på Södermalm önskar er alla en god fortsättning på det nya året.